skip navigation

Matkahallinto

Liikematkaohjelman hallitseminen saattaa vaikuttaa monimutkaiselta, mutta sitä sen ei tarvitse olla. Tehdessäsi yhteistyötä maailman johtaviin liikematkatoimistoihin kuuluvan CWT:n kanssa on laadukkaiden matkustuspalveluiden tarjoaminen työntekijöillenne entistä helpompaa.

 
        
    

Anna työntekijöidesi keskittyö olennaiseen

Tarjoa enemmän työntekijöillenne

Matkustajanne ovat ensisijaisesti työntekijöitänne. Sinun tehtäväsi on varmistaa, että he ovat turvassa, sitoutuneita sekä tuotteliaita ja saavat sellaisia matkustuspalveluita, jotka toimivat niin henkilökuntanne kuin yrityksenne kannalta. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia liikematkapalveluita, joita hyödyntämällä työntekijänne voivat keskittyä yrityksenne tavoitteiden saavuttamiseen.

 

Pidä matkustajanne liikkeellä

Antamalla työntekijöidesi käyttöön oikeat varaustyökalut sekä liikematkapalvelut, pidät heidät liikkeellä ja tehokkaina myös väistämättömien poikkeustilanteiden ja häiriöiden aikana. CWT tekee työntekijöidenne matkustamisesta helpompaa digitaalisten yhteydenpitovälineiden ja varauskanavien sekä hyvän matkustuskokemuksen avulla.

Lue lisää

Yöpyminen

Kun matkustajanne yöpyy liikematkallaan, tarvitaan liikematkustajalle sopiva hotellihuone parhaaseen mahdolliseen hintaan. CWT:n hotellitarjonta, powered by RoomIt, mahdollistaa tämän tarjoamalla runsaasti majoitusvaihtoehtoja ja hinnoilla, joita et muualta löydä.

LUE LISÄÄ

Riskienhallinta

Voimme auttaa yritystänne täyttämään lailliset vaatimukset ja eettiset odotukset siitä, että yritys pitää huolta matkustavista työntekijöistään. Näin myös yrityksenne omat riskit vähenevät. Kun riskienhallinnassa toimitaan ammattimaisesti, niin pidetään huoli siitä, että sekä matkustavat työntekijät että heidän mukanaan kuljettamansa data pysyvät turvassa.

LUE LISÄÄ

Jotain mitä CWT tekee päivittäin asiakkailleen

Vastinetta rahoillenne

Me autamme matkahallintoanne saamaan todellista vastinetta rahoillenne. Tehokkaiden työkalujemme avulla saatte dataa, jota analysoimalla syntyy oivalluksia. Ja ammattitaitomme tukenanne saavutatte entistä parempia sopimuksia palveluntarjoajien kanssa ja pystytte parantamaan matkustusohjelmaanne.

LUE LISÄÄ

Seuraa trendejä sekä innovaatioita ja toimi!

Nosta matkahallintonne taso uudelle ulottuvuudelle seuraamalla liikematkustusalan innovaatioita ja katsauksia. Niiden avulla pysyt ajan tasalla trendeistä ja muutoksista sekä pääset heti tekemään mahdollisesti tarvittavat tarkistukset matkustusohjelmaanne

LUE LISÄÄ

Käynnistä yhteistyö CWT:n kanssa

Liikematkatoimiston vaihtamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Autamme teitä laatiman matkustusohjelman, joka sopii työntekijöidenne tarpeisiin sekä huolehdimme kanssanne uuden ohjelman käyttöönotosta. Toimitamme myös mittareita ja raportteja, joiden avulla voit osoittaa organisaatiollesi tehneesi oikean valinnan.

LUE LISÄÄ

 

 

CWT Energy, Resources and Marine logo

Ymmärrämme liiketoimintanne

Mitä tarvitsettekaan, olemme apunanne

Pitkälle erikoistuneilla aloilla ihmisten saaminen usein kaukaisiin ja erikoisiin kohteisiin ympäri maailmaa sovitussa aikataulussa voi olla monimutkaista. Toimii yrityksenne sitten öljyn, maakaasun, kaivostoiminnan, merenkulun tai uusiutuvan energian parissa, me autamme teitä matkustustarpeissanne.

Lue lisää

 

 

 
        
    

Valmiina ottamaan käyttöön ammattimaiset matkahallintopalvelut?

Jos haluat keskustella kanssamme siitä, kuinka voimme auttaa teitä ja vastaanottaa myös tuotteisiimme ja palveluihimme liittyviä yhteydenottoja (sähköposti tai puhelu), täytä alla oleva lomake. Olemme yhteydessä sopiaksemme tapaamisen kanssanne. Voitte poistua postituslistaltamme painamalla poistu postituslistalta -linkkiä vastaanottamissanne sähköposteissa.

 

OTA YHTEYTTÄ