skip navigation
VÄHEMMÄN TYÖLÄITÄ LIIKEMATKOJA MYCWT –MOBIILISOVELLUKSEN AVULLA

YKSINKERTAISTA LIIKEMATKUSTUSTA, 24/7

Osa CWT:n integroitua digitaalista myCWT™ -alustaa on myös palkittu mobiilisovelluksemme, joka helpottaa niin matkustajien kuin matkanvaraajien elämää. myCWT tarjoaa selkeän, intuitiivisen käyttöliittymän niin matkapuhelimessa kuin tabletilla. Näin säästyy aikaa ja tuottavuus paranee. Sovellus on kaikkien CWT:tä liikematkatoimistonaan käyttävien yritysten työntekijöiden saatavilla. myCWT on digitaalinen väylä matkustusohjelmaanne. Lataa sovellus ja huomaat itse, miksi se on saanut arvosteluissa 4,5/5 tähteä ja yli miljoona rekisteröitynyttä käyttäjää.

Google play storeApple app store

 

myCWT mobile phone

TÄRKEIMMÄT TOIMINNOT JA HYÖDYT

myCWT:n avulla liikematkapalvelut ovat saatavillasi missä ja milloin vain. Sovellus on saatavilla englanniksi, ranskaksi, italiaksi, saksaksi ja espanjaksi.

 

Fast streamlined Booking 

NOPEAT, VIRTAVIIVAISET VARAUKSET

30 sekunnissa ja muutamalla klikkauksella voit varata yksinkertaisen, kahden kohteen välisen lennon. Sitten voit lisätä matkaasi hotellin yli 800 000 liikematkustajan tarpeisiin sopivan hotellin joukosta. Voit valita myös muunlaisen majoituksen, yrityksesi suosittelemien vaihtoehtojen joukosta ja sopimushintaan.

Organized Travel Plans 

MATKASUUNNITELMAT HELPOSTI SAATAVILLA

CWT:n kanavista varatut matkat näkyvät sovelluksessa automaattisesti, joten voit tarkastella matkasuunnitelmiasi helposti yhdestä paikasta silloin kuin se sinulle parhaiten sopii. Voit synkronoida matkasi myös kalenterisi kanssa, jolloin tieto niistä on helposti saatavilla myös yrityksessänne.

Chat services

CHATTAA CWT:N ASIANTUNTIJOIDEN KANSSA

Keskustele CWT:n asiantuntijan kanssa kätevästi myCWT-sovelluksesta käyttäen chat-tyylistä viestipalveluamme. Klikkaa chat-kuvaketta ja avaa suora yhteys CWT:n asiantuntijoihin. Voit näin helposti tehdä viime hetken muutoksia matkallesi tarpeen tullessa tai kysyä matkasuunnitelmastasi 24/7.

 

Powerful Travel Arranger Features

ERINOMAISET MATKANVARAAJATOIMINNOT

Omien matkojensa ohella matkanvaraajat voi varata, tarkastella ja hallinnoida muiden matkoja heidän puolestaan. Sovelluksessa voi helposti pyyhkäisemällä vaihtaa näkymää henkilökohtaisesta matkanvaraajanäkymään.

 

Stay In The Know 

KAIKKI TIEDOT, JOITA TARVITSET

Saat ennen matkaa ja sen aikana suoraan sovellukseen ajan tasalla olevat tiedot lentosi tilanteesta ja lähtöportista sekä turvallisuus- ja terveystietoa matkakohteestasi.

 

Lataa myCWT -sovellus

 

Apple App Store 

 

Google App Store 

Skannaa QR-koodi mobiililaitteella siirtyäksesi sovelluskauppaan:

myCWT QR Code

 
        
    

YKSINKERTAISTA TYÖNTEKIJÖIDENNE LIIKEMATKUSTUSTA

Tarjoa heille digitaaliset työkalut ja saumaton palvelukokemus, jota he odottavat ja arvostavat.

OTA YHTEYTTÄ