skip navigation

Hotellivaraukset RoomIt-palvelusta

Löydä huone. Varaa se. Ihastu siihen. RoomIt

 

CWT RoomIt

 
        
    

ASETA TAVOITTEET. SAAVUTA NE. TOISTA.

Sinä ja työntekijäsi ovat kaiken toimintamme keskiössä. Voimme auttaa sinua löytämään oikeat ratkaisut ja suunnitelman hotelliohjelman tavoitteiden saavuttamiseksi sekä matkustajien pitämiseksi tyytyväisinä. Samalla kun työntekijöidesi tyytyväisyys ja tuottavuus kasvavat – kasvaa myös yrityksesi.

AIKA JA RAHA OVAT ARVOKKAITA. SÄÄSTÄ MOLEMMISSA.

Travel Managerit käyttävät jopa 400 tuntia vuodessa neuvotellen ja ladaten hotellihintoja. Silti monet yrityksen matkustajat eivät edes tiedä, että heidän pitäisi varata majoitukset näillä edullisimmilla hinnoilla. Mutta on olemassa parempikin keino – sekä sinulle että henkilökunnallesi.

Hotelliasiantuntijatiimimme dataan perustuvalla lähestymistavalla voit säästää majoitusvarauksissa, noudattaa määriteltyjä vaatimuksia sekä pitää henkilökuntasi tyytyväisenä.

LUE LISÄÄ

PIDÄ HENKILÖKUNTASI LIIKKEESSÄ JA ANNA LIIKETOIMINTASI KASVAA

Tarjontamme on sama kaikissa varauskanavisamme, joten matkustajat löytävät parhaan vaihtoehdon niin online-järjestelmästä, palvelutiimistä kuin älypuhelimellaankin. Integroitu digitaalinen alustamme myCWT tarjoaa työntekijöillesi oikeat hakutulokset nopeasti ja luotettavasti perustuen määrittelemääsi varaamispolitiikkaan ja käyttäjien suosituksiin. Pitäisikö heitä muistuttaa oikeasta tavasta varata? Käyttämällä Loyalty Boosteria ja automatisoituja viestintätyökaluja matkustajia voidaan ohjata haluttuun toimintatapaan.

LUE LISÄÄ

TUTUSTU ASIANTUNTIJOIHIN, JOTKA SAAVAT SEN AIKAAN

Ihmisemme

Merkittävään muutokseen tarvitaan asialle omistautuneita ammattilaisia. CWT:n RoomIt toimii omana yksikkönään keskittyen tuotekehitykseen, teknologiaan, toimintaan, konsultointiin sekä hotellihuoneiden hankintaan. Tavoitteenaan parempien tulosten saavuttaminen hotelliohjelmallesi.

Tutustu meihin

Ota yhteyttä

Hanki lisätietoja siitä, kuinka CWT voi olla yrityksenne apuna

Mikäli haluat keskustella siitä, kuinka CWT voi auttaa organisaatiotanne ja vastaanottaa lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme, täytä alla oleva lomake.  

Juttele kanssamme