skip navigation

MIKSI CWT?

Yhdessä eteenpäin.
Nopeasti muuttuvassa liikematkamaailmassa tarjonta lisääntyy ja asiakkaiden kysyntä sekä odotukset kasvavat. Päämäärämme on tarjota paras asiakaskokemus sinulle ja työntekijöillesi.
Lue lisää

Data on hyvän matkahallinnon perusta

Et voi hallita sitä, mitä et tiedä

Ainoastaan parhaat liikematkatoimistot voivat varmistaa, että tietonne ovat turvassa ja käytössänne oleva data on luotettavaa ja tehokkaasti saatavilla matkahallintonne kehittämiseksi. Me tarjoamme muutakin kuin vain yksinkertaisia raportteja. Saat tietoja ja katsauksia, joiden avulla voitte parantaa yrityksenne tulosta.

Palkittuja matkahallinnon työkaluja

Matkahallinto hallinnassasi

Meiltä saat käyttöösi erittäin tehokkaan raportointi- ja analyysityökalun, joka antaa sinulle tarkan kuvan matkustusohjelmastanne ja sen toimivuudesta. Työkalullamme voit tehdä myös benchmark –vertailuja muiden yritysten vastaaviin tietoihin sekä CWT:n asiakkaiden keskiarvoon. Näiden vertailujen avulla on helppo osoittaa, miten matkahallintonne tuottaa lisäarvoa organisaatiollenne sekä havaita mahdolliset kehitystarpeet.

LUE LISÄÄ

Käytä hyödyksesi datatieteilijöidemme ja analyytikoidemme aivoja

Tehokkaita näkymiä dataan

Ammattitaitoiset datatieteilijämme ja analyytikkomme auttavat teitä näkemään paremmin, mihin rahat kuluvat ja missä voisitte säästää sekä ymmärtämään, miten asioita voidaan muuttaa. Tiimi yhdistää tehokkaiden työkalujen käytön asiantuntemukseensa ja tarjoaa teille dataan perustuvia ideoita matkustusohjelmanne parantamiseen ja tehostamiseen.

Tiedot oikein alusta alkaen

Perustalla on merkitystä

Hyvällä rakennuksella on aina oltava kunnon perusta, ja kunnolla tehdyt pohjatyöt ovat tärkeitä myös liikematkayhteistyössä. Tarkan matkustusdatan perustan muodostavat huolella luodut ja aina ajan tasalla olevat matkustajaprofiilitiedot. Maailmanlaajuinen matkahallintojärjestelmämme syöttää datan jokaiseen tarjoamaamme palveluun ja myös raportointi- ja analyysityökaluumme. Matkustajienne tiedot, preferenssit ja raportointitiedot näkyvät ja liikkuvat oikein ja täysin riippumatta kulloinkin käytetystä varauskanavasta.

Mitä merkitystä on oikealla hotellivalinnalla?

Missä työntekijänne yöpyvät?

Matkoillaan työntekijänne tarvitsevat majapaikan, joka on turvallinen, sopiva liikematkustajalle ja kustannustehokas. Hätätilanteiden varalta teidän täytyy tietää, missä työntekijänne yöpyvät, jotta voitte tarvittaessa ottaa heihin yhteyttä. Lisäksi tieto käytetyistä hotelleista ja öiden määrästä niissä auttaa yritystänne neuvotteluissa palveluntarjoajien kanssa. Me autamme teitä tässäkin asiassa.

Loistavat hinnat ilman etsimiseen käytettyä ajanhaaskausta

Lompakolle sopiva huone

Hotellivalikoimamme, powered by RoomIt, tarjoaa 95-prosenttsesti hintoja, jotka ovat joko halvempia tai samanhintaisia kuin parhaat hinnat muualta varattaessa. Lisäksi nämä hinnat ovat saatavilla 98 % ajasta. Mistä tiedämme tämän? Kolmas, riippumaton osapuoli RateGain, vertasi hintojamme 8000 eri majoituspaikan osalta vuosina 2016 ja 2017. Majoituspaikoilla oli sopimus CWT:n kanssa, ja vertailu tehtiin eri kuukausina eri paikoissa. Hintojamme verrattiin kolmen maailmanlaajuisia hotellipalveluita tarjoavan yhtiön hintoihin. Kuukausittainen hintaseuranta koski yhden hengen huoneiden hyvityskelpoisia hintoja varauksissa, joissa majoitusvaraus oli tehty alkamaan joko tiistaina tai keskiviikkona, kahden viikon päässä toisistaan.

Yli 780000 liikematkustajalle sopivaa hotellia

Juuri tarvitsemanne huoneet

Vaikuttava hotellivalikoimamme kattaa sopivan vaihtoehdon kaiken tyyppisille liikematkustajille. Tarjonnassamme on ainoastaan liikematkustajille sopivia paikkoja, jotka tarjoavat ne palvelut ja sen tason, joita työntekijänne matkallaan tarvitsevat. Teidän oma hotelliohjelmanne ja sopimushintanne ovat integroitavissa järjestelmäämme. Sen ohella tarjonta kattaa meidän omat, loistavat hintamme sekä muiden majoituspalveluiden tarjoajien hinnat. Ja saatavilla on aina sopiva paikka jokaiseen tarpeeseen. 

Koko hotellitarjontamme on käytössänne kaikissa varauskanavissamme

Johdonmukainen tarjonta kaikissa kanavissa

Koko hotellivalikoimamme on saatavilla kaikissa varauskanavissamme. Sama tarjonta on siis käytettävissä varaapa työntekijänne huoneensa online –työkalustamme, mobiilisovelluksestamme tai palvelutiimistämme. Näin juuri heille sopiva paikka, juuri sopivaan hintaan on aina helposti saatavilla.

Lue lisää

Kuluttajatason kokemuksesta työntekijätasolle

Johdonmukaisesti loistava palvelukokemus

Riippumatta siitä, miten matkustavat työntekijänne ottavat meihin yhteyttä, he saavat meiltä aina loistavan palvelukokemuksen. Aidosti välittävien liikematka-asiantuntijoidemme avulla tehdyistä varauksista aina helppokäyttöisen mobiilisovelluksemme käyttöön pidämme huolta siitä, että liikematka on alkutekijöistään lähtien hyvä kokemus.

Palkittu, täysin integroitu mobiilisovelluksemme

Matkustavan työntekijän välttämätön työkalu

Anna työntekijöidesi käyttöön heidän tarvitsemansa mobiilityökalut riskeeraamatta matkustusohjelmanne tavoitteita. Meidän sovelluksemme käyttö tekee liikematkustuksesta helpompaa ja auttaa pitämään työntekijänne tyytyväisinä ja tuotteliaina. Koska omistamme itse kehittämämme teknologian, emme ole riippuvaisia kolmansista osapuolista. Näin ollen voimme jatkuvasti kehittää ja mukauttaa sovellustamme. Kahden suurimman mobiilipalveluja tarjoavan alustan arvosteluissa sovelluksemme on saanut käyttäjiltä yli neljä tähteä viidestä mahdollisesta, joten liikematkustajat ovat selvästi tyytyväisiä sovellukseemme.

CWT To Go

Paremmat matkustuskokemukset sitouttavat työntekijöitä

Pidä kiinni työntekijöistänne ja sitouta heidät

CWT keskittyy jatkuvasti siihen, että voimme tarjota työntekijöillenne aina uusia tapoja pysyä yhteydessä, keinoja liikkua nopeammin ja aina hyviä palvelu- ja matkustuskokemuksia. Autamme teitä myös tekemään matkustusohjelmastanne sellaisen, johon tärkein voimavaranne, työntekijänne, sitoutuvat ja joka saa heidät pysymään teillä töissä.
 

Oletko valmis?

Tule juttelemaan kanssamme

Jos haluat keskustella kanssamme siitä, kuinka voimme auttaa teitä ja vastaanottaa myös tuotteisiimme ja palveluihimme liittyviä yhteydenottoja (sähköposti tai puhelu), täytä alla oleva lomake. Olemme yhteydessä sopiaksemme tapaamisen kanssanne. Voitte poistua postituslistaltamme painamalla poistu postituslistalta -linkkiä vastaanottamissanne sähköposteissa.

OTA YHTEYTTÄ