skip navigation

Ajankohtaista tietoa COVID-19 -koronaviruksesta

Matkustaja   Travel manager

Paluu liiketoimintaan

Älykästä matkanhallintaa uuteen maailmaan

JUTTELE KANSSAMME

Oletko valmis matkustamaan?

Matkailun alkaessa piristyä, mahdollisuus aiemmin itsestäänselvyytenä pitämäämme kasvokkaiseen vuorovaikutukseen palaa. On jälleen aika luoda yhdessä innovaatiota ja tehdä kasvua. CWT Travel Essentials -työkalumme avulla voit tarkastella matkustusrajoituksia eri maiden välillä.

VALITSE TIEDOT SEN MUKAAN OLETKO:

Travel Manager       Matkustaja

 

 

Huolehdi matkustavista työntekijöistä, suojele yritystäsi

Turvallisuus

Nyt jos koskaan on entistä tärkeämpää ottaa matkariskit hallintaan ja samalla kiinnittää huomiota työntekijöiden matkustushyvinvointiin.

Riippumatta siitä, tarvitsetko työntekijöiden perustarpeet kattavaa turvallisuus- ja hyvinvointiohjelmaa tai sitäkin vielä kattavampaa pakettia, CWT mahdollistaa matkustajien hoitoratkaisuun, joka vastaa yrityksesi erityistarpeitasi.

CWT auttaa sinua ennakoimaan ja suunnittelemaan tulevaa sekä nostamaan rimaa uudelle tasolle työntekijöiden huolehtimisessa.

Lue lisää

On aika kehittää keskustelua

Liikematkustaja vai matkustava työntekijä?

Meidän näkemyksemme on, että yritysten ja heidän matkustavien työntekijöidensä välinen suhde on muuttumassa ja tiedostamme, että meidän matkustajamme ovat teidän työntekijöitänne. CWT on yksi maailman suurimmista digitaalisista liikematkatoimistoista ja autamme kaiken kokoisia organisaatioita suunnittelemaan sellaisia matkustusohjelmia, jotka saavat matkustajat sitoutumaan ja olemaan tuotteliaampia sekä poistavat esteet matkustajilta tien päällä.

MIKSI CWT

 
        
    

Olemme täällä auttaaksemme

Kuinka voimme auttaa juuri sinua tai yritystänne?

Yrityksenne ei tarvitse hoitaa matkahallintoa ja matkustusta yksin. Soita CWT:n liikematka-asiantuntijoille, niin autamme sinua joka käänteessä.

BJAS

Tutustu BTJAs 2021 -voittajiin

CWT ylpeänä esittää 18. Business Travel Journalism Award -palkinnon voittajat kunnioittaen ansioituneita toimittajia maailmanlaajuisesti.

Lue lisää

CWT Liikematkat Podcasts

Kuinka muuttaa jonkun elämä lennolla

Ihmiskauppa voi koskea kaikkia ikään, sukupuoleen tai kansallisuuteen katsomatta. Kuuntele podcastimme kuinka voimme yksittäisinä henkilöinä ja yhdessä kääntää ihmiskaupan suunnan.

Kuuntele podcast

Air Distribution ja NDC

ILMALIIKENTEEN JAKO JA NDC

Matkailuala tarjoaa koko ajan enemmän valinnanvaraa ja mukavuutta matkailijoille. Me CWT:llä haluamme auttaa sinua ymmärtämään mitä ilmaliikenteen jako tuo tullessaan - sekä NDC:ssä, että sen ulkopuolella.

Lue lisää

CWT Travel Essentials

Etsi Covid-19 -rajoituksia maittain

Käytä CWT Travel Essentials -sovellusta nähdäksesi uusimmat Covid-19 -rajoitukset ja -vaatimukset matkustajille.

Lue lisää

Valmina tapaamiseen?

Valmiina tapaamiseen?

Joskus vain pitää nähdä kasvokkain. Etsi, vertaile ja varaa seuraava kokoushuoneesi.

Lue lisää

Kestävä liikematkustus

Kestävä liikematkailu

Voimme auttaa sinua saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteesi. Yhdessä teemme vastuullisia matkavalintoja paremman tulevaisuuden puolesta.

Lue lisää

Jutellaan

Selvitä, miten voimme auttaa juuri teitä.

Jos haluat keskustella kanssamme siitä, kuinka voimme auttaa teitä ja vastaanottaa myös tuotteisiimme ja palveluihimme liittyviä yhteydenottoja (sähköposti tai puhelu), täytä alla oleva lomake. Olemme yhteydessä sopiaksemme tapaamisen kanssanne. Voitte poistua postituslistaltamme painamalla poistu postituslistalta -linkkiä vastaanottamissanne sähköposteissa.

OTA YHTEYTTÄ